16 de febrer del 2012

INTERCLUBS FEMENÍ 2012, 2a PROVA (2a PART)

Excel·lent jornada a Platja d’Aro.

Per començar el dia les que venim de Barcelona i rodalies, donem tombs a uns quants centres comercials fins que ens trobem, per un costat la Remei que no troba l’entrada al Baricentro i per l’altre jo,  que només faig que donar tombs amb el cotxe buscant la porta principal, mentre penso que totes càmeres de seguretat m’estan gravant i dec fer pinta de sospitosa.  Sort que la Margarita ens fa de guia i finalment ens trobem les tres al Makro, un altre centre comercial.

Una vegada a Platja d’Aro i per agafar forces anem al Viena a esmorzar, on ens reunim amb la resta de les estupendes que avui representarem a Mas Gurumbau (Anna, Montse i Maria) i també al fotògraf Jaume.

Quan arribem al camp, fa un dia fresc però amb sol i les de ciutat com que som molt “xules” deixem les jaquetes al cotxe, més tard ens en penedirem.
Afortunadament juguem a les 13:30 i el camp ja no està tant gelat com a primera hora, encara que avui a l’Anna no li afecta res i  comença amb un birdie (en farà dos més). A mi sí m’afecten els greens gelats i per una vegada a la vida que en podia haver agafat uns quants,  les boles reboten i surten disparades (sempre tinc que trobar alguna excusa). De les altres parelles no puc dir gaire cosa, només sé que quan portaven 6 o 7 forats a la tarja de la Montse i la Maria només hi ha pars i boguies  i així van continuar pràcticament tot el recorregut. A la Remei i la Margarita, com son més bones i surten uns forats més endavant, només les veiem de lluny.

A falta de 5 o 6 forats canvia el temps, es posa núvol, es gira tramuntana, es comencen a gelar les idees i amb elles una mica el joc. Però sobretot, se’m gela el cos i em maleeixo per haver deixat la jaqueta al cotxe.

Els resultats de la zona Est son aquests:


CLASS.  JORNADA SCRATCH

CLASS.  JORNADA HANDICAP

1
PLATJA D’ARO
1
PLATJA D’ARO
2
FRANCIAC BLAU
2
ST. CEBRIÀ CIRERA
...

...

12
MAS GURUMBAU
7
MAS GURUMBAU
...

...

18
FEM GUALTA
18
FRANCIAC BLAU


CLASS ACUMULADA SCRATCH

CLASS. ACUMULADA HANDICAP

1
FRANCIAC BLAU
1
ST. CEBRIÀ MADUIXA
2
LES TEI DE TEIA
2
LES TEI DE TEIÀ
...

...

14
MAS GURUMBAU
10
MAS GURUMBAU
...

...

18
FEM GUALTA
18
FEM GUALTA


Noies, ja hem pujat dos llocs a la classificació handicap, si seguim així aquest any segur que entrem a la final.

Recordeu que al mes de març juguem a casa, i això s’ha de notar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada