6 de març del 2012

INTERCLUBS FEMENÍ 2012, 3a PROVA

Avui he vist la partida des de la barrera o millor dit, des del visor de la càmera de fotos. I he de dir que no està gens malament.
Mentre feia la tria de les fotos pensava quina era la imatge del dia, no podia ser ni l’Anna fent  birdies, ja hi estem acostumades, ni la Maritxu parlant a la càmera del Joan Jordi sense saber-ho, ni el moment Kit Kat de la Nuria, ni d’altres amb l’Ester o la Rosa com a protagonistes, la d’avui és la Montse practicant un esport nou, el “Pitch&Natació”. Format per 2 o 3 proves diferents, depenent de l’habilitat de cada jugador.  Inclou, un swing de golf (millor dit de pitch and putt), salt de tanca (la que voreja el llac) i si no ets prou bona, acabes amb una mica de natació a les aigües “netes i transparents” del llac. Afortunadament, ella  ha esquivat la última part de la prova i no s’ha banyat. I a més, com tot esport té la seva recompensa, s’ha emportat 5 boles de golf com a premi.
Malauradament la “reporter Tribulete” no ha estat tan hàbil com la Montse i com no era al lloc adequat en el moment adequat, no ha pogut immortalitzar la imatge, encara que junt amb la Carme ho ha vist tot a través de les càmeres del camp.
S’ha notat que avui jugàvem a casa  i han vingut una gran quantitat de seguidors a animar al nostre equip. Els 2 Jaumes, el Santi, el Victor, l’Enric amb el Dani , l’Albert (fill de la Montse),  l’Oscar i no hem puc deixar a la Maria i l’Ada que abans de començar també han passat a desitjar sort. Bé i tampoc a el Pere i la Carme que també en estat tot el dia pel camp. Espero no deixar-me a ningú.
Els resultats de la zona Est son:   
CLASS. JORNADA SCRATCH

CLASS. JORNADA HANDICAP

1
PAPALÚS
1
HCP1 EASY MOJITO
2
FRANCIAC BLAU
2
PAPALÚS
...

...

12
MAS GURUMBAU
16
MAS GURUMBAU
...

...

18
FORNELLS
18
FORNELLS


CLASS ACUMULADA SCRATCH

CLASS. ACUMULADA HANDICAP

1
FRANCIAC BLAU
1
ST. CEBRIÀ MADUIXA
2
LES TEI DE TEIA
2
LES TEI DE TEIÀ
...

...

14
MAS GURUMBAU
15
MAS GURUMBAU
...

...

18
FEM GUALTA
18
FORNELLS



Una selecció de les fotografies de la jornada  les trobareu a l’apartat Galeria d’imatges d’aquest mateix blog, prement on posa (view my gallery).
A Mas Pagès, més i millor!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada