1 d’octubre del 2012

TROBADA SETEMBRE


Després de tot l’estiu sense veure’ns ens vam trobar per fer una doble sessió d’entrenament. Afortunadament  l’amo dels núvols va decidir  tancar l’aixeta i no va ploure en tot el dia.

Al matí i després del sorteig de parelles , pel sistema dels paperets, el proper dia ho farem amb el “Pito pito colorito...” com fèiem a l’escola,  sortida al camp per fer una partida d’escalfament. Els millors resultats els van fer les dues parelles d’una mateixa sortida, no sé si haurem de malpensar..., és broma.

Al migdia dinar de germanor al mateix camp, felicito a les que van anar comprar i als cuiners/eres. Les amanides molt bones, la carn ben cuita i ja no parlem del flam i el pastis. (Carme, totes volen la recepta del flam, a mi val més que me’l donis fet perquè si l’he de fer jo...)



Tampoc  penseu que les que no sortim a les fotos estàvem de “panxing”, mentre unes eren a la cuina les altre paràvem la taula.








A la tarda i amb la panxa plena, segona tanda d’entrenament, aquesta vegada ja en serio i en forma de torneig, les millors al igual que al matí, la Margarita i l’Ester.  Nenes, no cal que us digui que ens toca entrenar,  o ho fem com elles  o ens donaran  el “finiquito”, que la nova Capi és molt dura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada