21 de novembre del 2012

TROBADA DE NOVEMBRE


Els metges diuen que hem d’esmorzar fort per rendir a l’escola, i això és el que vam fer nosaltres. Xocolata desfeta amb nata, coca i ensaïmades, tot per llepar-se els dits.
Amb la  panxa plena i sense esma per replicar la Capi ens va pegar un rotllet dels seus. Que si hem de contestar els correus aviat, que si ens hem de mullar amb les respostes que si hem d’entrenar, entrenar i entrenar. I totes aquestes coses que es diuen normalment. Sort que estem en època de crisis i no va poder repartir “finiquitos”. El que si va repartir son els nous  polars, aquest any canviem de color. Menys mal que els vam comprar una mica grans perquè després del esmorzar que ens vam pegar, corríem el risc de que ens quedessin petits.

Però com podeu veure a la foto, seguim sent les estupendes de sempre, encara que si la pròxima vegada ens avisen abans, algunes passarem per la perruqueria i quedarem una mica millor.


I com una trobada del nostre equip no és tal sense jugar al Pitch and Putt, entre la Carme i la Capi ens van preparar un entrenament especial. Va venir en Pepe ha fens una classe, però va ser diferent a totes a les que havia fet fins ara, semblava més una ginkama que una classe. Amb l’ajuda de tees, pals de color taronja i cistelles ens va preparar un circuit amb diversos exercicis per practicar els diferents cops, unes amb més facilitat que altres vam anar superant tots els obstacles. A mi em va servir per donar-me compte que encara en tinc que aprendre molt i com no  em prengui un valium abans de començar i redueixi la velocitat del meu swing qualsevol dia d’aquest els mossos amb posen una multa per córrer massa . La classe va agradar tant que ja tenim ganes de repetir i fins i tot la Carme si vol apuntar (així m’agrada noia)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada